Workshop Valsspelen (eigen locatie) in Werkendam

Meet the Card Shark
Je gelooft je ogen niet. De kaarten werden voor je ogen geschud en toch… De kunst van het valsspelen is door de jaren heen goed bewaard gebleven en geperfectioneerd. Ontdek de gesloten en mysterieuze wereld van de illusionist en de professionele valsspeler in deze fantastische combinatie tussen show en workshop.

Leer tijdens de show over het ontstaan van het valsspelen, laat je verbluffen met de vele vernuftige technieken en ervaar hoe simpel het is voor een echte card shark om je ogen keer op keer te bedriegen.


De Workshop
Tijdens de workshop is het tijd om de handen uit de mouwen te steken en je eerste stappen te zetten om zelf een echte Card Shark te worden. Onder toeziend oog van de meester leer je de verschillende gangbare manieren om kaarten op professionele wijze te schudden en te delen. Daarnaast ga je ook natuurlijk de basis principes leren van vingervlugheid, zodat jij zelf de gene bent die anderen kunt verbazen en verbijsteren met enkel een spel speelkaarten

Meer lezen

Workshop Valsspelen (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen