Voetbal Darts in Hilversum

TB Events introduceert: voetbaldarts! Darten maar dan op een metershoog dartbord met voetbal!
 
Het voetbaldartspel is een leuk, sportief en een uitdagend teamuitje. Lekker trappen vanaf verschillende afstanden! Lukt het jou 3 keer de maximale score te schieten?! One hundred and eighty!!! Blijk jij de wereldkampioen te zijn van het voertbaldarts?
 
Wat staat je te wachten tijdens het voetbal darten?
 
Speel het spel als darts of probeer elkaars highscore te verbreken. Het voetbaldart spel biedt oneindig veel mogelijkheden. Onze professionele begeleiding zorgt voor een hartelijk ontvangst. Dan worden de teams gemaakt en alle ins en outs verteld over het voetbaldarten. Wie blijkt ongekende kwaliteiten te hebben en is de Michael van Gerwen van de voetbaldartwereld?
 
Een origineel uitje en gegarandeerd een succes! 
 
Meer lezen

Voetbal Darts


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen