Undercover Citygame in Bastenaken

Je zou het niet zeggen maar Ferry Bouman is de grootste XTC producent die hier rond loopt. Deze ongrijpbare en gladde jongen heeft handlangers nodig voor zijn criminele organisatie. Produceer eigen pillen en zet een grootschalige handel op. Ondertussen houden de wouten jullie in de gaten dus blijf alert! Hoe schakel je de concurrentie uit, hoe hou je je vrouw Danielle tevreden en wie is er echt te vertrouwen op de camping?

Gewapend met de TB Events app op jullie mobiele telefoon bezoeken jullie alle bijzondere locaties in de omgeving. Begin onderaan de voedselketen en bewijs aan Ferry dat jullie te vertrouwen zijn. Het avontuur begint daarom met het bezoeken van Camping Zonnedauw en het bemachtigen van een wapen. Eenmaal in de inner circle en met een wapen op zak worden jullie steeds gevaarlijker. Pers iedereen af die jullie tegenwerkt en zet een kleinschalig lucratief handeltje op. Met het eerste geld dat binnen komt gaan jullie op zoek naar betrouwbare informanten, zet geheime druglaboratoria op en verdien serieuze bedragen. Regel gevaarlijke drugstransporten en zorg ervoor dat er niets mis gaat, anders komt het jullie duur te staan…
Voltooi alle creatieve foto opdrachten, beantwoord interessante kennisvragen maar pas wel op! Er staan jullie een aantal verrassingen te wachten. De groeiende concurrentie van rivaliserende bendes moet een halt toegeroepen worden, PSV moet een belangrijke wedstrijd voetballen en Khaleesi is ontsnapt. Voltooi deze onverwachte opdrachten voordat jullie verder kunnen met het opbouwen van jullie wereldwijde imperium. Het team met het meeste geld in kas en het grootste criminele netwerk aan het einde van het spel is de winnaar van vandaag.


 

Meer lezen

Undercover Citygame


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team

Bastenaken

Bastenaken is een stad vol herinneringen en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een stadstocht, quiz of spel. 
Bastenaken is een stad en gemeente in de Belgische Provincie Luxemburg. De stad telt meer dan 14.000 inwoners, die Bastenakenaars worden genoemd. Bastenaken is vooral bekend geworden door de Slag om Bastenaken, tijdens het Ardennenoffensief in december 1944. Nadat de geallieerde legers het grootste deel van België hadden bevrijd, pleegden delen van de Duitse Wehrmacht een wanhoopsoffensief in de richting van de Maas. In het Bastogne Historical Center op de Mardassonheuvel is een grote tentoonstelling over de oorlogsgeschiedenis ondergebracht. In de stad kan je ook de Sint-Pieterskerk bewonderen. Ze werd oorspronkelijk in de 12de eeuw gebouwd, de immense Romaanse klokkentoren is nog een overblijfsel uit die periode. Een stad met een interessant stukje geschiedenis! De stad is op allerlei mogelijkheden te bekijken. Tijdens een GPS of stadstocht ontdekt u de mooiste plekjes van Bastenaken.
Bastenaken

Reviews

9,5
Wessel van Leeuwen

Undercover gespeeld in Doetinchem. Het was echt een super spannend spel. Het spel zat goed in elkaar en was erg leuk om te spelen. Ook werden wij leuk ontvangen door de spelleiders!

8,5
Janine van der Ploeg

Het spannende spel Undercover gespeeld in Maastricht. Het spel en het diner waren goed verzorgd door TB Events.

9
Frenk Blommers

Ferry pas maar op, wij nemen de boel over! TB Events bedankt voor de gezellige en grappige middag.

Den Bosch
Undercover Citygame
23 januari 2023
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen