Undercover Citygame in Aachen

Je zou het niet zeggen maar Ferry Bouman is de grootste XTC producent die hier rond loopt. Deze ongrijpbare en gladde jongen heeft handlangers nodig voor zijn criminele organisatie. Produceer eigen pillen en zet een grootschalige handel op. Ondertussen houden de wouten jullie in de gaten dus blijf alert! Hoe schakel je de concurrentie uit, hoe hou je je vrouw Danielle tevreden en wie is er echt te vertrouwen op de camping?

Gewapend met de TB Events app op jullie mobiele telefoon bezoeken jullie alle bijzondere locaties in de omgeving. Begin onderaan de voedselketen en bewijs aan Ferry dat jullie te vertrouwen zijn. Het avontuur begint daarom met het bezoeken van Camping Zonnedauw en het bemachtigen van een wapen. Eenmaal in de inner circle en met een wapen op zak worden jullie steeds gevaarlijker. Pers iedereen af die jullie tegenwerkt en zet een kleinschalig lucratief handeltje op. Met het eerste geld dat binnen komt gaan jullie op zoek naar betrouwbare informanten, zet geheime druglaboratoria op en verdien serieuze bedragen. Regel gevaarlijke drugstransporten en zorg ervoor dat er niets mis gaat, anders komt het jullie duur te staan…
Voltooi alle creatieve foto opdrachten, beantwoord interessante kennisvragen maar pas wel op! Er staan jullie een aantal verrassingen te wachten. De groeiende concurrentie van rivaliserende bendes moet een halt toegeroepen worden, PSV moet een belangrijke wedstrijd voetballen en Khaleesi is ontsnapt. Voltooi deze onverwachte opdrachten voordat jullie verder kunnen met het opbouwen van jullie wereldwijde imperium. Het team met het meeste geld in kas en het grootste criminele netwerk aan het einde van het spel is de winnaar van vandaag.


 

Meer lezen

Undercover Citygame


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Materialen
Prijs voor winnende team

Aachen

Aachen is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen met ongeveer 240.000 inwoners. Aachen ligt erg dicht bij de grens met Nederland en België en ongeveer 55 kilometer van de Duitse stad Keulen. Aachen kent een lange geschiedenis en een wereldberoemde Dom: de Dom van Aachen. Aachen ligt in een gunstig steenkoolgebied waardoor het een industrieel centrum is, vroeger was Aachen ook al erg belangrijk op het gebied van industrie dat kwam omdat erg veel spoorwegen in Aachen bij elkaar kwamen. Het vliegveld van Aachen ligt op Nederlandse bodem namelijk in de buurt van het Limburgse Beek. De dom van Aachen is het meest opmerkelijke gebouw, het behoorde erg lang tot de verblijfplaats van Karel de grote. In 1239 kreeg de Dom een religieuze betekenis. Naast de dom zijn er nog meer kerken waaronder de Heilig-Hartkerk en de Drievuldigheidskerk. Aachen werd vroeger omringd door stadsmuren maar daar is nu nog maar een klein stukje van terug te zien. Vlakbuiten de stad ligt ook een dierentuin namelijk het Aachener Tierpark met meer dan 1700 dieren en 250 soorten dieren. Voor veel afwisselende attracties is Aachen een goede stad, en natuurlijk ook om veel plezier te hebben met veel uitjes!

Aachen

Reviews

9,5
Wessel van Leeuwen

Undercover gespeeld in Doetinchem. Het was echt een super spannend spel. Het spel zat goed in elkaar en was erg leuk om te spelen. Ook werden wij leuk ontvangen door de spelleiders!

8,5
Janine van der Ploeg

Het spannende spel Undercover gespeeld in Maastricht. Het spel en het diner waren goed verzorgd door TB Events.

9
Frenk Blommers

Ferry pas maar op, wij nemen de boel over! TB Events bedankt voor de gezellige en grappige middag.

Den Bosch
Undercover Citygame
23 januari 2023
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen