The Time Machine Game in Baarn

The Time Machine Game is een meeslepend puzzelspel waarbij de groepen tegen elkaar strijden voor de winst. De spelers, ook wel The Time-Travellers genoemd, maken een reis door de tijd en moeten deze zo snel mogelijk afronden. Het is de bedoeling dat de groepen hun tijdreis zo snel mogelijk uitspelen door puzzels en raadsels op te lossen. De groepen hebben de perfecte mix van inzicht en intelligentie nodig om het spel het snelst uit te spelen, maar uiteraard is samenwerking van groots belang. Al met al is The Time Machine Game dus een enerverende en spannende game waarbij maar één groep de snelste kan zijn. 
 
The Time Machine Game is de perfecte activiteit voor een teambuildingsdag, bedrijfsuitje of familiedag, door het teambuildingselement dat het spel bevat. Uw groep zal gegarandeerd een toffe middag hebben waarbij zij ook nog wat kennis over de geschiedenis zullen vergaren. Goed samenwerken en volledige inzet tonen is de key om de winnaar te worden van deze game. Na de activiteit zullen er nog groepsfoto’s gemaakt worden en kan iedereen nog even gezellig napraten.
 
Meer lezen

The Time Machine Game


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Baarn

Baarn ligt in het midden van Nederland op de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan de enige rivier die van bron tot monding op Nederlands gebied ligt, de Eem.

Voor de oorsprong van het dorp Baarn moeten we terug naar de twaalfde eeuw. In die tijd werden de bestaande dorpen te klein, mede door de kruistochten, de handelsbetrekkingen met andere regio's en de groei van de bevolking. Doordat elk dorp in grote mate in eigen behoefte voorzag, moest men over een omliggend gebied van voldoende grootte beschikken, bijvoorbeeld om in de behoefte aan brandstof te voorzien of om het vee te kunnen weiden. In en rond de twaalfde eeuw ontstonden daardoor vele nieuwe nederzettingen, waaronder waarschijnlijk ook het huidige Baarn. De eerste nederzetting, die in de omgeving van de Leestraat lag, zal uit maximaal een twintigtal boerderijen hebben bestaan. Pas in de veertiende eeuw verplaatst de kern van het dorp zich in de richting van de Brink, waar in de eerste helft van diezelfde veertiende eeuw de Sint-Pauluskerk is gebouwd.

Baarn
Delen
Ook dit uitje doen