The Phone Citygame (zonder horeca) (eigen locatie) in Ankara

City Game The Phone, spannend groepsspel waarbij alles draait om dat ene telefoontje!
 
Tegenwoordig zijn we eigenlijk allemaal wel een beetje telefoonverslaafd. Whatsapp, Instagram en Facebook we hebben het allemaal! Maar goed, vaak krijgen we niet het bericht dat we een schat met leuke inhoud moeten gaan zoeken toch….? Ergens in de stad ligt deze begraven en aan jullie de spannende taak om deze locatie te ontcijferen! Het team dat als eerste op deze locatie aankomt is de winnaar van de dag. 
 
Samen met je team ga je de stad in om de opdrachten uit te voeren die je via The Phone doorkrijgt. Denk hierbij aan kennisvragen en leuke foto opdrachten. Hebben jullie de opdracht goed volbracht? Dan ontvangen jullie een aanwijzing. Hoe beter het teamwork, hoe meer aanwijzingen jullie van The Phone ontvangen. Met deze aanwijzingen kunnen jullie de geheime bergplaats vinden van de schat. Tenzij een ander team jullie voor is…
 
Wat staat je te wachten tijdens Citygame The Phone?
City Game The Phone begint rustig. We zetten je eerst even in de wacht. Jullie krijgen een uitgebreide speluitleg door onze enthousiaste eventbegeleider die jullie de gehele dag zal begeleiden. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaan jij en je team de stad in op zoek naar de schat. 
 
Citygame The Phone is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te spelen (ook in het Engels).
 
Citygame The Phone duurt ongeveer 3 uur.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte
Meer lezen

The Phone Citygame (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

8
janneke

Was een geslaagde activiteit, spannend, leerzaam, veel lol gehad😃

Meer reviews

Zij gingen u voor!

04-09-2021

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)

17-09-2019

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)

17-10-2016

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)

07-07-2016

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)

29-06-2016

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)

03-02-2016

The Phone Citygame (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen