The Pain Game zonder horeca in Sittard

Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!

Nu te spelen bij Tb-Events: The Pain Game. Een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je je tegenstanders persoonlijk mag straffen met grappige maar toch pijnlijke spellen….

Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde en pijnlijke‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Na een korte speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in.

Vanaf een centraal punt krijgen jullie steeds een nieuwe opdracht die je als team zo goed en snel mogelijk moet uitvoeren. Het team dat dit als eerste lukt mag het andere team straffen met een pijnlijk spelletje. Sta je bijvoorbeeld in 1x met een zweepje in de hand en mag jij 1 van je beste vrienden straffen! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden en …….. pijnlijk!
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.

The Pain Game staat garant voor een hillarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!


 

 

Meer lezen

The Pain Game zonder horeca


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Sittard

Het oorspronkelijke achterland van Sittard vormt het historische Land van Zwentibold rond de Graetheide. De geschiedenis van dit gebied gaat terug tot de zevende eeuw. Deze geschiedenis hebben de stad en de streek echter niet gedeeld met het moderne Zuid-Limburg. Sittard, Born en Susteren hebben maar een relatief korte tijd deel uitgemaakt van het Hertogdom Limburg. Zij hebben vanaf 1400 een Gulikse geschiedenis. De naam Sittard is afgeleid van Siter, hoogte of berghelling, en de plaats lag dan ook op een hoogte. Dit gebied was gunstig gelegen tussen de Geleenbeek en de Roode Beek. De nederzetting is ontstaan in de Karolingische tijd, tussen 700 en 1000. Zij wordt voor het eerst als Sitter vermeld in 1147. Er zijn echter sporen van veel oudere bewoning.

Sittard

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

07-04-2024

The Pain Game zonder horeca  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen