The Pain Game zonder horeca in Baarn

Een vrijgezellenfeest met Lef, Angst en Pijn!

Nu te spelen bij Tb-Events: The Pain Game. Een hilarisch vrijgezellenfeest waarbij je je tegenstanders persoonlijk mag straffen met grappige maar toch pijnlijke spellen….

Het gaat er niet flauw aan toe tijdens deze game. Samen met jouw vriendengroep ga je de stad in om verschillende - laten we zeggen - ‘vreemde en pijnlijke‘ opdrachten uit te voeren. Aan jullie de taak om deze zo snel en zo goed mogelijk uit te voeren. Zonder al teveel kleerscheuren.

Wat staat jullie te wachten tijdens The Pain Game?
Na een korte speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in.

Vanaf een centraal punt krijgen jullie steeds een nieuwe opdracht die je als team zo goed en snel mogelijk moet uitvoeren. Het team dat dit als eerste lukt mag het andere team straffen met een pijnlijk spelletje. Sta je bijvoorbeeld in 1x met een zweepje in de hand en mag jij 1 van je beste vrienden straffen! Of zal er bij je op een vreemde plek een harsstrip aangebracht worden en …….. pijnlijk!
Helemaal in je rol? Da’s maar goed ook, want jullie leggen alles vast die dag, op foto en film. Handig voor de dag erna.
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt.

The Pain Game staat garant voor een hillarisch vrijgezellenfeest waar nog lang over nagepraat zal worden!


 

 

Meer lezen

The Pain Game zonder horeca


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Baarn

Baarn ligt in het midden van Nederland op de grens van de provincies Utrecht en Noord-Holland, aan de enige rivier die van bron tot monding op Nederlands gebied ligt, de Eem.

Voor de oorsprong van het dorp Baarn moeten we terug naar de twaalfde eeuw. In die tijd werden de bestaande dorpen te klein, mede door de kruistochten, de handelsbetrekkingen met andere regio's en de groei van de bevolking. Doordat elk dorp in grote mate in eigen behoefte voorzag, moest men over een omliggend gebied van voldoende grootte beschikken, bijvoorbeeld om in de behoefte aan brandstof te voorzien of om het vee te kunnen weiden. In en rond de twaalfde eeuw ontstonden daardoor vele nieuwe nederzettingen, waaronder waarschijnlijk ook het huidige Baarn. De eerste nederzetting, die in de omgeving van de Leestraat lag, zal uit maximaal een twintigtal boerderijen hebben bestaan. Pas in de veertiende eeuw verplaatst de kern van het dorp zich in de richting van de Brink, waar in de eerste helft van diezelfde veertiende eeuw de Sint-Pauluskerk is gebouwd.

Baarn

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

07-04-2024

The Pain Game zonder horeca  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen