Prison Escape Lunch in Werkendam

Get out, and escape! Lukt het jou om te ontsnappen en binnen het uur de code te kraken?
 
Als team heb je een uur de tijd. De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Een enerverende teambuildingsactiviteit! Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en te ontsnappen. Jij vormt het ontsnappingsverhaal. Denk jij dat het je lukt om voordat de zon weer op komt te ontsnappen? Een thrill seeking teambuildingactiviteit! 
 
Wat staat je te wachten tijdens Prison Escape op Locatie?
Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aan gaat. Vervolgens begin je te zoeken naar sleutels, clues en andere aanwijzingen die jou helpen te ontsnappen. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de code kraakt. Welke groep weet binnen de tijd de kluis te kraken en uit de handen van de bewaking te blijven?!
 
Vooraf of na het spel kunt u genieten van een heerlijke lunch.
Meer lezen

Prison Escape Lunch


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen