Penoze met begeleiding op afstand in Werkendam

De stad wordt geteisterd door een brutale bende. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot goed georganiseerde criminelen. Drugsdeals en liquidaties zijn schering en inslag. Terwijl de criminelen steeds machtiger worden, heeft de politie het nakijken. Aan jullie de taak deze macht te breken en de machtigste familie van de stad te worden.
 
Jullie infiltreren in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Via handige real-time navigatie krijgen jullie de posities van jullie tegenstanders ‘live’ door. Om de scepter over te nemen gaan jullie het veld in. Penoze is een razend spannende, interactieve game waarbij samenwerking, inzicht en moderne technologie zorgen voor een spannende cliffhanger.
 
Wat staat jullie te wachten tijdens City Game Penoze?
Niemand gaat de deur uit zonder een gedegen briefing. U krijgt voordat u begint telefonisch een uitgebreide uitleg over het spel en vervolgens delen we de groepen in. Niets is leuker dan tegen elkaar te strijden natuurlijk!
 
Na een laatste briefing ga je de straat op. Via je mobiele telefoon blijf je in contact. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie. Welke volgende stap zal de familie zetten, waar kun je deze pakken? 
 
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt. Daar wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald. 
Meer lezen

Penoze met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen