Outdoor Clinic (eigen locatie) in Werkendam

Onze outdoor Clinic bestaat onder andere uit een clinic handboogschieten en bamboestiek.
Jullie worden ontvangen door onze begleider op locatie.

 

Clinic Handboogschieten 
Een eeuwenoude sport die door iedereen (jong en oud) beoefend kan worden. Onder begeleiding van een deskundige instructeur ga je op een veilige en verantwoorde manier deze boeiende precisiesport beoefenen. Tijdens deze clinic worden de fijne kneepjes van het handboogschieten aangeleerd en er worden verschillende boogschietspellen gespeeld. Bij iedere pijl blijft het spannend waar deze terecht komt. 

Clinic bamboestiek 
Iedereen kent bamboe b.v. uit zijn of haar eigen tuin, maar om met een groep mensen daar een kunstwerk van te maken is toch weer eens iets heel anders. Een leuke, maar vooral vernieuwende activiteit met een eindresultaat waar je nog wel eens verwonderd over kunt zijnl Sommige kunstwerken bereiken zelfs een hoogte van 12 tot 20 meter. De kneepjes van het vak worden duidelijk door de uitleg van de instructeurs. Met elastieken worden de kunstwerken in elkaar gezet met een techniek die uitgelegd wordt door de instructeurs zodat je snel aan de gang kunt gaan. Niet alleen een gezellige activiteit, maar ook goed in te zetten als teambuildingsactiviteit!

Meer lezen

Outdoor Clinic (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Materialen

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam
Delen
Ook dit uitje doen