MVO Uitje (zonder horeca) (eigen locatie) in Raalte

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 
Een gezonde onderneming is niet enkel en alleen gebaseerd op omzet en winst. Voor een onderneming is een gezonde sociale setting van vitaal belang. Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is het vrijwillig investeren van kennis, personeel, vastgoed en professionele netwerken in de samenleving.
 
Voor de samenleving heeft dit vele voordelen, maar een onderneming haalt hier ook veel winst uit:  het imago wordt sterk verbeterd, nieuwe markten worden aangeboord en het netwerk wordt vergroot waardoor er meer kennis vergaard kan worden.
Maar voor de medewerkers levert het ook veel op. Er wordt veel beter met elkaar gecommuniceerd wat het wij-gevoel bevordert. Individuen worden hierdoor geïnspireerd, zijn trots op wat ze doen en ontwikkelen hun competenties en talenten beter. En daar komt nog bij dat maatschappelijke activiteiten super leuk zijn om te doen!
 
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen Uitje
Tb-events neemt MVO erg serieus en heeft daarom meerdere activiteiten ontwikkeld waarbij teambuilding en het goede doel centraal staan. Activiteiten waarin een goede daad verricht moet worden waar de samenleving profijt van heeft. Ook zal het winnende team ervoor zorgen dat een 25,00 euro gestort wordt aan een door hen te bepalen goed doel. Een leuk uitje waarbij aan de teamgeest gewerkt wordt en iedereen een goed gevoel aan overhoudt!
 
Wat staat je te wachten tijdens het MVO uitje?
Het MVO uitje begint rustig. Als iedereen aanwezig is zijn jij en je groep een uitgebreide speluitleg. Daarna vormen we teams en na een laatste strategische briefing gaan jij en je team de stad in.
 
Tijdens de activiteit krijg je diverse MVO-opdrachten en vragen door via je mobiele telefoon. Ook kun je fotopunten scoren door bepaalde objecten in de stad te lokaliseren en op foto vast te leggen. Wie vindt de MVO-schat als eerste? Des te meer aanwijzingen, des te groter de kans dat je de winnaar wordt. Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Als alle teams zijn teruggekeerd wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.
 
Neem hiervoor contact op. het MVO uitje is in diverse steden in Nederland te spelen.
Meer lezen

MVO Uitje (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Raalte

Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.

De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.

Raalte
Delen
Ook dit uitje doen