Mondharmonica workshop (eigen locatie) in Raalte

Mondharmonia workshop
 
Mondharmonica leren spelen in 1,5 uur tijd, een onmogelijke opdracht?
 
We garanderen je dat het kan en bovendien op een hele prettige manier! Iedere deelnemer krijgt tevens na de workshop zijn eigen instrument mee!
 
Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.
 
Hoe ziet een mondharmonica workshop eruit: 
We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues (Mannisch Boy) en een improvisatie blues schema. Daarna leren gezamenlijk bekende liedjes te spelen. 
De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren.
Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist.
 
Groepsgrootte:
We gaan uit van een minimum van 10 deelnemers. De groepsgrootte is in principe onbeperkt en wordt enkel begrensd door de zaal waarin de workshop gegeven wordt.
Achtergrond informatie:
Locatie:
De workshop kan door heel Nederland gegeven worden! In Breda kunnen we u een gratis locatie aanbieden.
 
Prijs inclusief mondharmonica!
Meer lezen

Mondharmonica workshop (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Raalte

Het landschap rond het tegenwoordige Raalte was in de oudheid onherbergzaam. Bossen, zandverstuivingen en moerassen kenmerkten de streek. Rond het jaar 80 na Christus trokken de eerste monniken Salland in om het geloof te verkondigen en het land te beheren.

De eerste bewoners vestigden zich op de hoger gelegen delen, de enken, van waaruit ze de woeste gronden ontgonnen. Ze leefden van de opbrengsten van de primitieve landbouw en de jacht. Het gebied behoorde toe aan de bisschop van Utrecht die een deel van de opbrengst kreeg: de zogeheten 'tienden'. De naam Raalte is voor het eerst te vinden in een oorkonde van 2 augustus 1123. Hierin wordt de 'kerk (van) Raelt' genoemd. Het kerspel - kerkdorp - 'Ter Heyne' is voor het eerst in documenten vastgelegd in 1236. In dat jaar gaf bisschop Otto III van Utrecht het kerspel de opdracht de 'tienden' af te staan aan een nonnenklooster bij Hasselt. Van het 'kerspel Raalte', deel van het bisdom Utrecht, is voor het eerst sprake in 1265. De kerspels Raalte en Ter Heyne hebben samen met de omliggende buurtschappen de grondslag gelegd voor de gemeenten Raalte en Heino. Van oudsher is Raalte een belangrijk centrum geweest, onder meer gelegen aan het inmiddels voor de scheepvaart gesloten Overijssels Kanaal. Heino groeide langzaam en bleef een rustig en nijver agrarisch dorp. Sinds 2001 vormen de voormalige buurgemeenten Raalte en Heino samen één nieuwe gemeente in het hart van Salland die Raalte heet.

Raalte

Reviews

9
A.A. strating

Uitstekende workshop waar je veel entertainment uit haalt.

Best
Mondharmonica workshop
21 januari 2020
10
Leon

Met onze studentengroep hebben we het ontzettend naar onze zin gehad met deze mondharmonicaworkshop! We hadden veel lol met Marco die ook lekker meeging in onze studentikoze ongein. Zeker een aanrader!

10
Bonny

Onlangs een houd-je-mond-harmonica workshop gevolgd met een groep van 12 meiden. Alles behalve suf ;-). We hebben veel gelachen en tot in de late uurtjes plezier gehad van de mondharmonica’s in de binnenstad van Breda! Marco is erg enthousiast wat zorgt voor een gezellige sfeer, aanrader!

Breda
Mondharmonica workshop
12 december 2019
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen