Magic Dinnershow in Borne

Bovennatuurlijk gezellig tafelen als bedrijfsuitje

Haal dat ‘gewone’ etentje of groepsuitje maar even uit je hoofd. Net als alle verplichte nummers en routines op zo’n avond. Tijdens de Magic Dinnershow lopen dingen nét even anders. Magie, illusie en bovennatuurlijk gezellig tafelen vormen de vaste ingrediënten van dit wervelende bedrijfsuitje.

Onze rasentertainer neemt gedurende de avond alles op de korrel, behalve de gerechten. ‘The hand is quicker than the eye’ en deze flamboyante magiër laat je versteld staan met een brede range goocheltrucs, mini-illusies en een geraffineerd stukje mentalisme. Kortom: een grensverleggende avond vol entertainment en magie, geserveerd aan tafel.

Wat staat je te wachten tijdens de Magic Dinnershow?

Je bent de deur van het etablissement nog niet door of je wordt al staande gehouden. De beveiliging neemt geen halve maatregelen en wil graag weten wat ze voor vlees in de kuip heeft. Wonderbaarlijk om te zien welke vreemde voorwerpen er dan opeens uit je zak tevoorschijn komen.

Eenmaal binnen kun je onder het genot van een eerste drankje genieten van een verbazend stukje comedy magic. Geen trucs die mis gaan maar sterke magie gecombineerd met humor.

Dan gaan jullie aan tafel. Terwijl je jezelf tegoed doet aan overheerlijke gerechten komt de magiër bij je langs voor korte persoonlijke sessies close up magic: korte trucs ‘één-op-één’. Verwondering alom, terwijl je geniet van een heerlijk gerecht en een goed glas wijn.
 

Uiteraard zal de avond op magische wijze worden afgesloten.  Na het diner zul je met een verwonderd maar vooral vermaakt en voldaan gevoel terugkijken op een onvergetelijke avond uit.

De Magic Dinnershow is mogelijk op elke besloten locatie door het land, zoals bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.

Meer lezen

Magic Dinnershow


Vanaf 40 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten

Borne

Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente

Reviews

8
Niels

Jack was super! Betoverend.

Zutphen
Magic Dinnershow
17 april 2019
9
Camille & Simon

12 april jl. hebben we de magic dinnershow geboekt met Magic Jack in 'De Steakfabriek'in Eindhoven. TBEvents had het goed geregeld voor ons, het eten was ook erg lekker en tussen de gangen door kwam Magic Jack zijn act aan tafel opvoeren. Hij hield de hele avond goed de sfeer er in en we hebben genoten van zijn acts. Je ziet gewoon niet hoe hij het doet. Als laatste de mind-f.ck act waarvan iedereen zich nog steeds afvraagt hoe hij kon de naam van de bekende Nederlander kon weten! Bedankt TBEvents en bedankt Jack!

Eindhoven
Magic Dinnershow
13 april 2018
10
Anja Eisenberger

Na afsluiting van onze bedrijfsvoering dag hadden we nog een heerlijk etentje. Omdat we toch nog iets extra's wilde hadden we via TB Events een goochelaar uitgenodigd. Jack was zijn naam en hij was helemaal top. Volgens mij heeft iedereen ontzettend genoten van zijn show. Dank Jack!!!!!! Dank TB Events!!!!!

Lelystad
Magic Dinnershow
12 oktober 2016
9,5
Pauli de la Rie

Gisteravond hadden wij ons jaarlijkse bedrijfsuitje. We hebben Genoten (met een hoofdletter!) van een Magic Dinnershow in "Het Oude Tolhuys" in Utrecht. Mooie locatie, landelijk gelegen, veel parkeerplaatsen, prettige sfeer. Het personeel vriendelijk en het eten prima! De goochelaar/magiër Magic Jack geweldig! Spontane sfeermaker. Tussen de gangen door kwam hij aan de tafels. En na het dessert gaf hij nog een show weg. verbazingwekkende trucs en vingervlugheid. Hoe doet hij het toch... ontzettend veel plezier gehad. Een aanrader!!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen