Kroegtijgers in Hilversum

Tijgers!!

Hou jij wel van een drankje? Dan ben je hier op de goede plek! Tijdens dit spel ga je met je vrienden op pad en kun je bewijzen dat JIJ een echte kroegtijger bent.

 

Het spel bestaat uit knotsgekke opdrachten, kennisvragen over de leukste bierfeitjes en tijdens de muziekrondes test jij jouw kennis van de gezelligste feestmuziek!

 

Drankspelletjes? Vast al eens gedaan. Ga de battle aan met je vrienden in één van de vele kroegtijger spelletjes. Uiteraard drinkt de verliezer een welverdiend drankje of shotje in één teug op! 

 

Het fotoalbum moet uiteraard ook gevuld worden. Door jullie, als echte kroegtijgers, wordt alles vastgelegd door middel van de foto- en video-opdrachten. Best handig voor als je de volgende dag een beetje vergeetachtig bent *hik*. Hoeveel tijgerpunten weet jij te verdienen?

 

Tijdens het spel zie je alle hoekjes van verschillende kroegen op de door jouw uitgekozen locatie. Uiteraard kom je er niet vanaf zonder drank! Je speelt het zonder begeleider en op eigen tempo.

 

Kortom: Kroegtijgers staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vrienden uitje waar nog lang over nagepraat zal worden! 

 

 

Meer lezen

Kroegtijgers


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen