Kroegtijgers in Genemuiden

Tijgers!!

Hou jij wel van een drankje? Dan ben je hier op de goede plek! Tijdens dit spel ga je met je vrienden op pad en kun je bewijzen dat JIJ een echte kroegtijger bent.

 

Het spel bestaat uit knotsgekke opdrachten, kennisvragen over de leukste bierfeitjes en tijdens de muziekrondes test jij jouw kennis van de gezelligste feestmuziek!

 

Drankspelletjes? Vast al eens gedaan. Ga de battle aan met je vrienden in één van de vele kroegtijger spelletjes. Uiteraard drinkt de verliezer een welverdiend drankje of shotje in één teug op! 

 

Het fotoalbum moet uiteraard ook gevuld worden. Door jullie, als echte kroegtijgers, wordt alles vastgelegd door middel van de foto- en video-opdrachten. Best handig voor als je de volgende dag een beetje vergeetachtig bent *hik*. Hoeveel tijgerpunten weet jij te verdienen?

 

Tijdens het spel zie je alle hoekjes van verschillende kroegen op de door jouw uitgekozen locatie. Uiteraard kom je er niet vanaf zonder drank! Je speelt het zonder begeleider en op eigen tempo.

 

Kortom: Kroegtijgers staat garant voor een hilarisch vrijgezellenfeest of vrienden uitje waar nog lang over nagepraat zal worden! 

 

 

Meer lezen

Kroegtijgers


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Genemuiden

Heb jij ook tapijt in je in je huis liggen? Zeer grote kans dat dit tapijt uit Genemuiden komt, want dit is de tapijtstad bij uitstek!  Zelfs Madonna heeft tapijt uit deze waterstad thuis liggen. Bij een bezoek aan Genemuiden mag een kijkje in het Tapijtmuseum dan ook niet ontbreken.

Genemuiden ligt aan de monding van 'de Gene', nu het Zwartewater. Een stadje dat opvalt door zijn gemoedelijke bedrijvigheid.

De stad kijkt terug op een bewogen geschiedenis, maar heeft zich moedig staande gehouden in de woelingen van de tijd. Het is de nijvere nuchterheid van de Genemuidenaren die dit plaatsje zo bijzonder maakt. Genemuiden kreeg in 1275 stadsrechten. De vele hooibergen, die boeren aan de Achterweg inrichten, leidden tot hooibroei, hierdoor ging in 1868 de helft van de stad in vlammen op.

Delen
Ook dit uitje doen