Kettingreactie Workshop Diner in Weert

In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met een heel groot gevarieerd assortimen aan materialen. Touwen, banden, ballen, buizen, etc. Eigenlijk alles wat kan vallen, rollen, door de lucht kan zwieren en meer! je mag zelfs objecten uit je direct omgeving gebruiken!
 
Iedereen werkt samen aan het project waardoor de kettingreactie Workshop een unieke teambuildingsactiviteit is. Elke beweiging telt! Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat! Teambuilding bij uitstek dus! Ieder detail telt en de hele groep is verantwoordelijk voor het succes! Uiteraard worden ook de individuele kettingreacties beoordeeld waardoor we aan het einde van de workshop nog een team in het zonnetje kunnen zetten. 
 
Vooraf, tijdens of na de workshop geniet u van een heerlijk diner!
 
Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels, Frans en Duits sprekende begeleiding) te boeken.
Meer lezen

Kettingreactie Workshop Diner


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Weert

De naam Weert geeft reeds aan hoe de plaats is ontstaan. Weer' is identiek aan waard: een stuk land, gelegen bij of te midden van wateren en moerassen, m.a.w. een ingedijkt stuk land. Dat de plaats deze naam ontving is heel begrijpelijk wanneer men bedenkt dat destijds deze streek zowel in het noorden, oosten als in het zuiden omgeven was door uitgestrekte Peelplassen en moerassen, die vroeger een veel grotere oppervlakte bestreken dan tegenwoordig. Tussen deze onbewoonbare wildernissen lag een hoog en droog eiland en hierop is Weert ontstaan. Het hele gebied werd onderscheiden in twee gedeelten: het hoger gedeelte ‘Overweert’ (thans Weert) en het lagere gedeelte Nederweert. In de omgeving van Weert hebben al sinds de prehistorie mensen gewoond. Dat blijkt uit vondsten uit de steentijd en de aanwezigheid van de resten van een groot urnenveld uit de late bronstijd op de Boshoverheide. Door middel van een verhard voetpad is dit urnenveld toegankelijk gemaakt. Tevens zijn er bewoningssporen uit de ijzertijd en de Romeinse tijd gevonden.

De plaats is ontstaan aan een knooppunt van wegen in het heide- en veengebied op de grens van Brabant en Limburg aan de rand van de Peel.

Weert
Delen
Ook dit uitje doen