Karikatuurtekenaar in Hilversum

Iets extra's toevoegen van uw personeels, familie, vrijgezellen feest?

Erg orgineel ; Karikatuurtekenen.

Een klassieke sneltekenaar van karikaturen. Duurzame kwaliteit karikatuurtekeningen binnen enkele minuten. Geen digitale trukendoos, geen striptekeningensupermarkt, geen prijsvechtersstunt.

Wel positieve, persoonlijke karikaturen. Met een vrolijke uitstraling.
Snel, stijlvol en overgoten met puur tekentalent. Gelijkend, vanzelfsprekend.  Maar wel aangenaam gelijkend. En.. niet onbelangrijk, ogen die leven! Karakter dus. Kijk en vergelijk.

Er wordt getekend op een vaste plaats, op kwaliteitspapier (A3 of A4 formaat 200 grams) met een speciaal zwart potlood (op oliebasis) en NERO softkrijt. 3 - 5 minuten per  tekening. 3/4 ‘en face’ (technisch het moeilijkste; twee ogen met deel profiel).

Standaard aflevering met elastiekjes. Kokers en logoprint mogelijk, kosten op aanvraag.

Meer lezen

Karikatuurtekenaar


Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen