Jachtseizoen in Bastenaken

Het jachtseizoen is geopend! Lukt het jullie om 2 uur lang uit de handen te blijven van jullie achtervolgers? Of krijgt het Hunters team de voortvluchtigen op tijd te pakken? Een supergaaf achtervolgingsuitje!

Speel met collega’s, vrienden of familie dit uitdagende kat- en muisspel: hoe blijf je uit de handen van jullie achtervolgers en hoe krijgt de tegenstander het voorvluchtige team te pakken? Na aankomst op elke locatie worden de teams verdeeld. Het voortvluchtige team krijgt een voorsprong van een paar minuten, en de achtervolgers krijgen de live positie door van de voortvluchtigen. De voortvluchtigen mogen zich niet verstoppen in gebouwen, niet 2 keer dezelfde route lopen, maximaal 10 minuten hetzelfde vervoersmiddel gebruiken en het stadscentrum niet uit! Alles wordt gps getrackt! Moge de beste winnen…. Let the games begin! 

 

Wat staat je te wachten tijdens het Jachtseizoen?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat.

Dan verdwijnen de teams. Door middel van de eerste live positie gaan de achtervolgers achter de teams aan. Door logisch nadenken, informatie in te winnen en slimmer te zijn dan je tegenstander kun je de teams te pakken krijgen! Maar er zijn meerdere manieren om de teams op te sporen! Lukt het de teams om uit de handen van de achtervolgers te blijven? Een super gave interactieve city game…..

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking van het winnende team!

Meer lezen

Jachtseizoen


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Bastenaken

Bastenaken is een stad vol herinneringen en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een stadstocht, quiz of spel. 
Bastenaken is een stad en gemeente in de Belgische Provincie Luxemburg. De stad telt meer dan 14.000 inwoners, die Bastenakenaars worden genoemd. Bastenaken is vooral bekend geworden door de Slag om Bastenaken, tijdens het Ardennenoffensief in december 1944. Nadat de geallieerde legers het grootste deel van België hadden bevrijd, pleegden delen van de Duitse Wehrmacht een wanhoopsoffensief in de richting van de Maas. In het Bastogne Historical Center op de Mardassonheuvel is een grote tentoonstelling over de oorlogsgeschiedenis ondergebracht. In de stad kan je ook de Sint-Pieterskerk bewonderen. Ze werd oorspronkelijk in de 12de eeuw gebouwd, de immense Romaanse klokkentoren is nog een overblijfsel uit die periode. Een stad met een interessant stukje geschiedenis! De stad is op allerlei mogelijkheden te bekijken. Tijdens een GPS of stadstocht ontdekt u de mooiste plekjes van Bastenaken.
Bastenaken

Reviews

9
Michael

Jachtseizoen was heel leuk! Maar ook heel vermoeiend.

Antwerpen
Jachtseizoen
13 juli 2024
10
Joep

Hartstikke leuk! Goed georganiseerd.

Rotterdam
Jachtseizoen
6 juli 2024
8,5
Johan

Ondanks de regen een leuke sportieve activiteit!

Sneek
Jachtseizoen
5 juli 2024
8
Inge

Leuke activiteit, goede communicatie door Leonard.

Zeist
Jachtseizoen
13 juni 2024
Meer reviews

Zij gingen u voor!

07-07-2024

Jachtseizoen Rotterdam

07-07-2024

Jachtseizoen Den Bosch

21-06-2024

Jachtseizoen  (Eigen locatie)

12-05-2024

Jachtseizoen Amsterdam

14-04-2024

Jachtseizoen Middelburg

14-04-2024

Jachtseizoen Nijmegen
Delen
Ook dit uitje doen