Ik hou van Kerst quiz (zonder horeca) (eigen locatie) in Goes

Ik hou van Kerst quiz
 
Hou je van de kerst? Doe de Gek op Kerst quiz als teamuitje! De gezelligste kerstquiz van Nederland is ook als dinervariant te spelen. Ga de strijd aan met je vrienden of collega’s en leer alle ins en outs van Kerst kennen! Een supergezellige quiz!
 
Wat staat je te wachten tijdens de Ik hou van Kerst quiz?
 
Bij ontvangst volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Na een inleiding met een échte kerstkraker gaat het feest beginnen.
 
De presentatie van 'Ik hou van Kerst' is in handen van een heuze entertainer.  Om goed in de kerstsfeer te komen. Onze entertainer loodst de teams door een aantal vragenrondes, schattingsrondes en een muziekronde. Hou je van Kerst, dan kunnen jij en je team dat nu gaan waarmaken!
 
 
De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, Belgie of Duitsland gespeeld worden.
 



 

Meer lezen

Ik hou van Kerst quiz (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Prijs voor winnende team
Quizmaster

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen