Haka Workshop (eigen locatie) in Bastenaken

Haka workshop
 
Een Haka workshop is een activerende beleving. Je leert en ervaart de Haka, het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland.
 
De Haka, de rituele krijgsdans van de Maori, maakt deel uit van de culturele traditie van Nieuw-Zeeland en van enkele omliggende eilanden. 
De dans wordt uitgevoerd door een groep mensen en heeft als bedoeling om de (Maori-)Goden gunstig te stemmen. 
Traditioneel werd de Haka uitgevoerd ter verwelkoming van andere stammen of om zich op te maken voor veldslagen. Steeds meer mensen raakten en raken bekend met de machtige Maori-dans. 
Dit komt omdat de Haka steeds vaker voor toeristische doeleinden wordt ingezet. 
Ook heeft de indrukwekkende vertolking door Nieuw-Zeelandse sportteams, en dan met name het rugbyteam, een behoorlijke bijdrage geleverd aan de bekendheid van de Haka.
 
Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een verbindende en originele workshop wil organiseren. 
Voor teambuilding met uw bedrijf of een sportieve activiteit met uw familie of vrienden, alles is mogelijk. U kunt het ook boeken als energizer voor 15/30 minuten.
 
De workshop kan zowel binnen als buiten gegeven worden.
Voel ook een stoot andrenaline en barst van de (Haka)energie!
Meer lezen

Haka Workshop (eigen locatie)


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Bastenaken

Bastenaken is een stad vol herinneringen en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een stadstocht, quiz of spel. 
Bastenaken is een stad en gemeente in de Belgische Provincie Luxemburg. De stad telt meer dan 14.000 inwoners, die Bastenakenaars worden genoemd. Bastenaken is vooral bekend geworden door de Slag om Bastenaken, tijdens het Ardennenoffensief in december 1944. Nadat de geallieerde legers het grootste deel van België hadden bevrijd, pleegden delen van de Duitse Wehrmacht een wanhoopsoffensief in de richting van de Maas. In het Bastogne Historical Center op de Mardassonheuvel is een grote tentoonstelling over de oorlogsgeschiedenis ondergebracht. In de stad kan je ook de Sint-Pieterskerk bewonderen. Ze werd oorspronkelijk in de 12de eeuw gebouwd, de immense Romaanse klokkentoren is nog een overblijfsel uit die periode. Een stad met een interessant stukje geschiedenis! De stad is op allerlei mogelijkheden te bekijken. Tijdens een GPS of stadstocht ontdekt u de mooiste plekjes van Bastenaken.
Bastenaken

Reviews

9
Ayoub Mansouri

Super fun and exciting activity! I highly recommend everyone to learn the Haka.

Utrecht
Haka Workshop
5 juli 2023
8
Johan

Leuke hakaworkshop gedaan met de collega's, geleid door Marco. In ruim een uur veel gelachen en uiteindelijk de haka succesvol gedaan. Leuke groepsactiviteit met veel humor en de nodige beweging.

Nunspeet
Haka Workshop
18 april 2023
9
Jantine de Boer

Erg leuke workshop gehad van Marco. Hij was enthousiast en legde het goed uit. Zeker een aanrader!

Sneek
Haka Workshop
13 juli 2021
10
Petra Kimmel

Allemaal even uit je comfortzone. Wat een power! Super leuke workshop olv Marco. We hebben echt genoten! Het gonst nog na bij ons op kantoor :-)

Breda
Haka Workshop
17 januari 2020
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen