Get the Picture in Ankara

Bekijk een stad eens door een andere lens! 

TB Events presenteert Citygame Get The Picture, een visuele speurtocht waarbij je een route dwars door een stad loopt met de TB Events app op je telefoon. Onverwachte opdrachten en origineel, met slechts een paar scherpe ogen gaan jullie op zoek naar de grootste prijzenpot.

Tijdens Get The Picture wandel je in teams van maximaal 8 personen door de binnenstad en bepaalt ieder team een eigen route aan de hand van de locaties in de app. Bij elk punt wacht er een uitdaging, bij voltooiing verdien je steeds meer geld en speel je de volgende locatie vrij! 

Wat staat je te wachten tijdens Get the Picture?

Jullie groep wordt uiteraard ontvangen met een drankje. Daarna volgt er een uitgebreide speluitleg, vormen we teams en daarna is het tijd om op verkenning te gaan!

In de app staan verschillende letters op de plattegrond. Bij deze Lettervragen begint het antwoord met de letter van de locatie en testen we jullie algemene kennis. Bij een juist antwoord wordt de Picture opdracht vrijgespeeld, dit is een foto opdracht die ter plekke moet worden uitgevoerd. Dit brengt jullie naar het volgende Kennispunt op de kaart, een belangrijke bezienswaardigheid uit de omgeving. Na deze drie locaties verschijnt de Get the Picture vraag! Kom erachter wat er echt op de foto staat en speel voor het grote geld.

Tijdens deze spannende citygame verschijnen er ook bonusopdrachten op de kaart. Bezoek Get the Bonus en speel de competitie weg met de grootste prijzenpot! 

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een kop koffie, thee of glaasje fris wordt de uitslag berekend en de winnaars bepaald.

Honger naar meer?

Zo’n tocht maakt op z’n zachtst gezegd hongerig. Een lunch of diner is een dankbare afsluiter van een mooie dag. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties.

Meer lezen

Get the Picture


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
GPS Ontvanger

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

10
Christine

Hele leuke activiteit om met een groep te doen!

Almelo
Get the Picture
25 mei 2024
9
Jessica

Was superleuk!

Rotterdam
Get the Picture
25 april 2023
10
Sonja Martini

Echt een leuk uitje, samen kijken en donderjagen. Gewoon leuk!

Groningen
Get the Picture
19 september 2013
Meer reviews

Zij gingen u voor!

29-09-2014

Get the Picture Dordrecht

01-10-2013

Get the Picture Groningen

30-05-2013

Get the Picture Tiel
Delen
Ook dit uitje doen