Emily in Paris in Borne

News flash! Madeline is zwanger en kan de baan in Parijs niet aannemen. In plaats van haar baan over te nemen in Chicago krijg jij nu de kans van je dromen. Je bent gevraagd om in haar plaats naar Parijs te gaan. Stap in het vliegtuig, volg Emily’s voetsporen en begin dit nieuwe avontuur!   

 
Wat staat jullie te wachten tijdens het Emily in Paris uitje?  
Allereerst worden jouw vriendinnen ontvangen onder het genot van een drankje door onze begeleider. Na een duidelijke uitleg gaat het spel beginnen. Verdeeld in teams ontvangen jullie een handboek, een tas met attributen en de inloggegevens voor de TB Events app. Ga samen met jouw nieuwe vrienden Mindy, Camille en Gabriël de stad in en start met werken bij het fameuze Savoir. Ervaar samen met jouw vriendinnen het Franse leven waarbij je werk, vrienden en de liefde probeert te combineren. Onderweg zullen jullie ook voor een aantal uitdagingen komen te staan. Emily spreekt namelijk geen woord Frans en haar Amerikaanse denkwijze valt niet altijd goed bij de Fransen. Ga elke challenge aan en voer zo veel mogelijk opdrachten uit. Kruip in de huid van Emily en haar vrienden: duik de rekken in voor een typische Emily in Paris outfit, geef een spetterend optreden als Mindy, ga op zoek naar de perfecte fles Champére van Camille en speur de horeca af, op zoek naar de aantrekkelijke chef Gabriël. Bon appétit dames!  
 
Leg alle ervaringen vast in de TB Events app. Alle leuke filmpjes en foto’s zijn ‘bewijsmateriaal’ voor nu en hilarisch voor later. Op het einde van het spel komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt. De resultaten worden beoordeeld en bekend gemaakt tijdens een drankje. Zijn jullie aan het eind van het avontuur de groep met de meeste punten... Dan zijn jullie de winnaars van vandaag! 
 
 
 
 

 

Meer lezen

Emily in Paris


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Borne

Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente

Reviews

10
Ellen

Het spel was goed en toegankelijk voor iedereen

Antwerpen
Emily in Paris
13 juli 2024
9
Esther de Boer

Een leuk spel met originele opdrachten die volledig in het thema staan van Emily in Paris. Wij hebben een gezellige middag gehad met vriendinnen. Echt een aanrader!

Amsterdam
Emily in Paris
6 maart 2023
9
Silvia van Gelden

Zaterdag in het mooie Zwolle het spel Emily in Paris gespeeld! Harstikke leuk om de serie in het echt te beleven met grappige opdrachten.

Zwolle
Emily in Paris
30 januari 2023
9
Esther Harlewin

Super leuk vrijgezellenfeest gehad helemaal in stijl van Emily in Paris! Bedankt voor de leuke dag.

Utrecht
Emily in Paris
23 januari 2023
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen