De Tjoen van Toen in Goes

De Tjoen van Toen is een hilarisch avondprogramma waarbij jullie in teams de muzikale strijd aangaan met de collega's.

Wat staat je te wachten?

We ontvangen jouw groep uiteraard eerst met een lekker drankje. Dan splitsen we het gezelschap op in teams. Als teams strijden jullie om de hoogste score.

De quiz bestaat uit verschillende ronden. Jullie kennis van muziek - in de breedste zin van het woord - zal worden getest. Hollandse hits, 70's en 80's discoklassiekers, filmhits en bekende televisietunes komen aan bod in de meest uiteenlopende opdrachten, variërend van het ontcijferen van vertaalde songteksten tot het raden van muziekfragmenten, maar ook wanneer de muziek stopt (zo goed mogelijk) verder zingen.... 

Een DJ draait de hele avond de beste 70's, 80's en 90’s en hits van nu en zorgt ervoor dat de dansvloer na afloop van het programma volop benut zal worden

Honger naar meer

Zo’n middag of avond je brein kraken maakt hongerig. Daarom gaan jullie na afloop of vooraf aan aan tafel voor een heerlijk diner.

Dit spel is ook in het Engels te spelen en op eigen locatie (exclusief diner)

 

Meer lezen

De Tjoen van Toen


Vanaf 25 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Inclusief reiskosten
Materialen

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen