De Slimste Mens op een locatie naar keuze in Borne

De Slimste Mens op een locatie naar keuze

Voor je verder leest: weet je het zeker? De Slimste Mens kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?

De Slimste Mens is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. En de quiz is voortaan op elke locatie te spelen. Een kantine of een kroeg bijvoorbeeld, zolang het maar een afgesloten ruimte is.

Wat staat je te wachten tijdens De Slimste Mens?

Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Aan tafel! Let the games begin…

Aan de hand van 10 vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzzrondes: wie het snelst op de knop drukt en juist antwoordt pakt de punten.

Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet je eigenlijk van literatuur?

De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!

Meer lezen

De Slimste Mens op een locatie naar keuze


Vanaf 20 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Borne

Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente

Reviews

9
Caro Storms

Het was een hele leuk activiteit om met al oms personeel samen te doen!

9
Michel

Hele leuke gezellige quiz!

10
Ad de Jong

De slimste mens was leuk, gezellig, ludiek. Het sloot erg goed bij ons aan. We hadden de ontspanning hard nodig. Onze gastvrouw Lieke heeft het fantastisch gedaan!

10
Schoeters Kevin

Goed gelachen tijdens deze entertainende quiz. Veel rondes met gevarieerde vrqgen. Quizmaster begeleidde het geheel zeer goed. Wij zijn tevreden!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

08-07-2024

De Slimste Mens * (Eigen locatie)

18-10-2019

De Slimste Mens * Utrecht

11-01-2018

De Slimste Mens * (Eigen locatie)

04-01-2018

De Slimste Mens * (Eigen locatie)

18-12-2017

De Slimste Mens * (Eigen locatie)

14-12-2017

De Slimste Mens * (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen