"De Kleine Piraten" voor een Onvergetelijk Avontuur! (eigen locatie) in Oldenburg

Ahoy, ouders en verzorgers! Bent u op zoek naar een uniek en spannend avontuur voor uw kinderen? Zoek niet verder! Met "De Kleine Piraten" beleeft uw kind een onvergetelijke dag vol avontuur, plezier en vriendschap.

Bij "De Kleine Piraten" duiken kinderen in een wereld vol geheimen en schatten. Elk kind wordt een echte piraat, klaar om de zeven zeeën te verkennen en op schattenjacht te gaan. Het kleine piraten spel is geschikt voor kinderen van 4 tot 12 jaar. 

 

Meer lezen

"De Kleine Piraten" voor een Onvergetelijk Avontuur! (eigen locatie)


Vanaf 5 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Oldenburg

Oldenburg was tot 1946 de hoofdstad van achtereenvolgens het graafschap, het hertogdom- en de vrijstaat Oldenburg. Ook nu is het nog een belangrijk bestuurscentrum voor de regio en heeft daardoor veel ambtenaren binnen zijn gemeentegrenzen.

De stad is zetel van een van de drie Oberlandesgerichten van Nedersaksen. Daarnaast is in de stad een Landgericht en een Amtsgericht gevestigd.

Een verbinding met de Noordzee via de rivieren Hunte en Wezer maken een binnenhaven mogelijk. Verder is er de in 1973 opgerichte Carl von Ossietzky universiteit met 11.000 studenten (2003).

Delen
Ook dit uitje doen