Cocktailworkshop in Goes

Cocktails

Shake it like a pro! De cocktailworkshop waarbij jij de bartender bent!
Op zoek naar een leuk uitje met vrienden of collega's en hou je van een lekkere cocktail? Dan is de cocktailworkshop van TB-Events zeker iets voor jou!

Tijdens deze workshop worden jullie ontvangen door onze bartender. Vervolgens zal deze jullie op enthousiaste wijze introduceren in de wereld van cocktails en van alles vertellen over de historie van de cocktail, de verschillende bereidingswijzen, de materialen en uiteraard over de te bereiden creaties van jullie.
Daarna ga je zelf aan de slag met shakers, muddlers en barspoons om de perfecte cocktail te bereiden en misschien nog wel belangrijker; deze gezellig samen op te drinken!
We maken twee cocktails die uiteraard ook in de alcoholvrije variant, de mocktail, kunnen worden geshaked.

De TB-Events cocktailworkshop; het perfecte uitje voor een vrijgezellenfeest, teambuilding of gewoon met vrienden en vriendinnen.

Shake it like a pro! Shake je mee?
 

Meer lezen

Cocktailworkshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Materialen

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen