Cocktail Superbowl Workshop in Ankara

Cocktail Superbowl teambuilding ervaring!

U bent op zoek naar een originele manier om binnen uw team de dynamiek te versterken en communicatie en samenwerking te verbeteren. Dan is de Cocktail Superbowl workshop iets voor jullie.

Wat staat jullie te wachten tijdens de Cocktail Superbowl workshop?
De deelnemers leren niet alleen om een perfecte cocktail te maken maar gaan ook aan de slag om als team middels een samenwerking te komen tot de Cocktail Superbowl.
Na een welkomstdrankje volgt een introductie over de geschiedenis van cocktails, de bereidingstechnieken en de materialen waarmee gewerkt wordt. Vervolgens gaat u aan de slag om één of twee cocktails zelf te maken die u uiteraard zelf mag nuttigen.

Als afsluiter worden er meerdere teams gevormd die elk een aantal opdrachten krijgen, waarbij goede resultaten en antwoorden leiden tot de ingrediënten om de perfecte Superbowl te maken, die daarna door het team mag worden gedronken.

Een garantie om op een leuke manier uw team effectief te laten samenwerken, en daardoor tot een heerlijk smakend resultaat te komen. Samen maken we er een feest van!

Honger naar meer?
Een lunch, diner of buffet als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

- exclusief reiskosten ( berekend van Terborg )

 

Meer lezen

Cocktail Superbowl Workshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara
Delen
Ook dit uitje doen