Citygame Gek op Holland met begeleiding op afstand in Borne

Citygame Gek op Holland

Hou jij van Holland? Speel Citygame Gek op Holland met begeleider op afstand als teamuitje! De gezelligste ‘ons kent ons’ quiz van Nederland is ook te beleven als stadspel. Bezoek een stad naar keuze en krijg via de TB Events APP oer-Hollandse vraagstukken en opdrachten voorgeschoteld. Citygame Gek op Holland combineert al het goede van een stadstour met een oer-Hollandse spelquiz. Een supergezellige dag waarin je alle mooie plekken van de omgeving ziet. Uitermate geschikt voor teambuilding, groepsuitjes of bedrijfsfeesten.

Wat staat je te wachten tijdens Citygame Gek op Holland?

Bij ontvangst worden jullie opgebeld door onze begeleider die jullie van een uitgebreide uitleg zal voorzien. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan gaan de teams de stad in. Hoe beter het samenspel, hoe meer punten er te verdienen zijn.

Algemene kennis en informatie over de omgeving alleen zijn niet genoeg, ook komen er Hollandse hits, Nederlandse tradities en vaderlandse geschiedenis aan bod tijdens deze citygame. Naast deze categorieën kunnen jullie extra punten verdienen door bonus opdrachten uit te voeren. Let goed op want deze opbrachten verschijnen op willekeurige momenten op de kaart. Neem plaats als Hollandse held voor de lens van de fotocamera en speel beeldrijmen met BNN’ers.

Citygame Gek op Holland draait om gezelligheid, snelheid en kennis over ons landje aan de Zuiderzee. Maar welk team weet dit het beste te combineren? Aan het einde van het spel gaan we terug naar de beginlocatie waarna de begeleider het spel telefonisch met jullie afsluit. 

Meer lezen

Citygame Gek op Holland met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Borne

Borne ligt in het oosten van Nederland in de provincie Overijssel. De plaats ligt centraal in de landstreek Twente en maakt deel uit van de stedenband Twente

Delen
Ook dit uitje doen