Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie) in Hilversum

Citygame de Verrader

Het nieuwste uitje van 2021!
Een razend spannend uitje in de stad!

City game de Verrader is een van onze nieuwe stadsspellen.

Duik in dit meeslepende avontuur vol leugens, manipulatie en verraad en ontdek samen met jouw team de omgeving.

Jullie zijn echter niet allemaal gelijk aan elkaar. Er begeeft zich een verrader in jullie midden!

De Verrader bevat alles om jullie groepsuitje of teambuilding tot een enorm succes te maken.
Als team ga je op pad in een stad naar keuze.

Het doel is simpel, verzamel met jouw teamleden zoveel mogelijk zilverstukken door missies uit te voeren.

Los door goed samen te werken uitdagende opdrachten en ingewikkelde vraagstukken op.

Maar zijn jullie bestand tegen manipulatie en verraad? Weet jij op tijd door de leugens heen te prikken van één van je eigen teamleden?


Wat staat je te wachten tijdens het Verrader spel?


Uiteraard starten we met een uitgebreide uitleg van onze enthousiaste begeleider. Hierdoor leer je alle ins en outs kennen van het spel. Vervolgens maken we teams en deze krijgen een laatste briefing over de te volgen strategie.

Het wordt een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis? Ga de strijd aan tussen goed en kwaad en ontmasker De Verrader!

Meer lezen

Citygame de Verrader (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum

Reviews

9,5
Wouter Marynissen

We hebben deze activiteit gedaan als teambuilding met de collega's. Het is een absolute aanrader als je iets leuks en nieuws wilt doen en ondertussen kennis wilt maken met de stad. Ook een pluim voor de spelbegeleiding. Dit was een meerwaarde voor het spel.

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen