Bridesmaids met begeleiding op afstand in Aachen

Even helemaal los, totdat...
Even helemaal van de planeet. He-le-maal los net zoals de beste vriendinnen Lillian en Annie. Als Annie er achter komt dat Lillian gaat trouwen, vraagt Lillian of Annie op haar bruiloft bruidsmeisje wilt zijn. Annie is hier blij om, totdat ze er achter komt wat ze als bruidsmeisje allemaal moet doen…
Tijdens de reis naar Las Vegas ontstaat er een toestand die ze nooit zal vergeten...
Speciaal voor jou en je lotgenoten ontwikkelde TB Events de App Game Bridesmaids met begeleiding op afstand! Even flink de weg kwijt zijn is menselijk toch? Heel veel plezier staat op het programma en jullie maken de gekste dingen mee die dag.
 

Wat kun je verwachten tijdens Bridesmaids Vrijgezellenfeest?

 

Zodra jullie aanwezig zijn zal onze begeleider telefonisch contact met jullie opnemen en volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. The city is yours ladies…
Jullie gaan vandaag op pad als de 6 dames van Bridesmaids. Lillian de bruid, Annie de chaotische maid of honor, Helen de organisatie queen, Megan de gekke schoonzus, Rita de trashy mom en de onschuldige Becca.

 

Jullie gaan de stad in met een handboek en de TB Events app die vol zit met opdrachten. Die opdrachten zijn niet mild, maar wel heel erg leuk. Ze vergen nogal wat flair en overtuigingskracht. Er moet werkelijk van alles nog geregeld worden en het is aan jullie om alles op tijd in orde te hebben voor de grote dag.

Na het inloggen in de app zien jullie een plattegrond met icoontjes. Elke icoontje staat voor een personage uit de film. Aangekomen bij een icoontje zal er een opdracht verschijnen. Voer je deze opdracht goed en origineel uit, dan verdienen jullie een punt. Zijn jullie aan het eind van het avontuur de groep met de meeste punten… Dan zijn jullie de winnaar van vandaag!

Tijdens deze spannende citygame krijgen jullie ook bonus opdrachten in de app! Deze onverwachte opdrachten moeten jullie zo snel mogelijk uitvoeren. Aan het eind van het spel komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. Wie heeft er de meeste telefoonnummers gescoord? Wie kan er überhaupt niet meer lopen?
Kortom: welk team heeft de meeste punten en wint?
Meer lezen

Bridesmaids met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Aachen

Aachen is een stad in de Duitse deelstaat Noordrijn-Westfalen met ongeveer 240.000 inwoners. Aachen ligt erg dicht bij de grens met Nederland en België en ongeveer 55 kilometer van de Duitse stad Keulen. Aachen kent een lange geschiedenis en een wereldberoemde Dom: de Dom van Aachen. Aachen ligt in een gunstig steenkoolgebied waardoor het een industrieel centrum is, vroeger was Aachen ook al erg belangrijk op het gebied van industrie dat kwam omdat erg veel spoorwegen in Aachen bij elkaar kwamen. Het vliegveld van Aachen ligt op Nederlandse bodem namelijk in de buurt van het Limburgse Beek. De dom van Aachen is het meest opmerkelijke gebouw, het behoorde erg lang tot de verblijfplaats van Karel de grote. In 1239 kreeg de Dom een religieuze betekenis. Naast de dom zijn er nog meer kerken waaronder de Heilig-Hartkerk en de Drievuldigheidskerk. Aachen werd vroeger omringd door stadsmuren maar daar is nu nog maar een klein stukje van terug te zien. Vlakbuiten de stad ligt ook een dierentuin namelijk het Aachener Tierpark met meer dan 1700 dieren en 250 soorten dieren. Voor veel afwisselende attracties is Aachen een goede stad, en natuurlijk ook om veel plezier te hebben met veel uitjes!

Aachen

Reviews

8,5
Loes

Leuk bruidsspel dat je door de stad laat leiden. Opdrachten worden wel erg snel goedgekeurd.

8
Yenke Verschueren

Hele leuke stadsopdracht voor vrijgezelle. Voldoende aanbod met leuke opdrachten, dankjewel voor de fijne namiddag! :D

Meer reviews

Zij gingen u voor!

02-06-2024

Bridesmaids met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

21-05-2023

Bridesmaids met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

27-03-2022

Bridesmaids met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

22-08-2021

Bridesmaids met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

07-08-2021

Bridesmaids met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen