50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand in Ankara

 

Hier krijg je rooie oortjes van...

Even helemaal los! Kruip in de huid van de hoofdpersoon Anastasia Steele en laat jouw seksuele en kinky aard zien! Duik met je vriendinnen het centrum van een willekeurige stad in en beleef een hilarische en doldwaze dag!

Speciaal voor jou ontwikkelde TB Events een 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand appgame. Ideaal voor een vrijgezellenfeest of een stout bedrijfsuitje. Dit uitje mag je niet missen! Wordt het gesprek van de dag en begeef je in de verbazingwekkende wereld van 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand!

Wat kun je verwachten tijdens het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand?

We beginnen rustig, met een spannend telefoontje van de begeleiding om in the mood te komen. Daarbij volgt een uitgebreide speluitleg voor jou en je groep en vormen we teams. 

Via de app die je op je telefoon hebt gedownload krijg je de locaties en de seksueel getinte opdrachten binnen. 

Deze opdrachten zijn uitdagend en heel erg leuk. Verken je seksualiteit en voel je vrij om elke willekeurige man op gepaste afstand te betrekken bij het spel. Schrijf een seksueel getint gedicht voor iemand en draag hem voor, ruil een pen totdat je een vibrator hebt of verras een omstander met een erotische lapdance op anderhalve meter! Ook moet je gebruik maken van je charmes om telefoonnummers en drankjes te bemachtigen. Hoe meer, hoe beter! Alles leggen jullie vast via de app waarmee je het bewijs levert van jullie 'donkere' kant!

Aan het eind van het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  komen alle teams bij elkaar bij het beginpunt voor ‘vergelijkend warenonderzoek’. Welk team heeft de meeste opdrachten uitgevoerd en wint het 50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand?

 

Meer lezen

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

8
Sharon Ghysel

50 shades of grey spel gespeeld als vrijgezellen, we hebben zeer veel gegierd en gelachen. Is een grote aanrader, kleine tip een alcoholische apero is een aanrader om de drempel te doen verlichten.

9
B van Heijningen

Zaterdag 24 juli hadden we het vrijgezellenfeest van mijn zus, locatie was Hoek van Holland (Zuid Holland) Wij hebben met elkaar enorm genoten van dit fantastische evenement. Heel veel lol en zeker hilarische momenten en uiteraard veel leuke en enthousiaste vrijwilligers op de straat, chapeau. Ook het telefonische afstand met TB Events verliep het erg gemakkelijk en soepel. Het plezier zat er bij ons al gauw in. Zeker een aanrader om zo'n event via TB Events te laten organiseren, waarvoor nogmaals onze dank! Gelukkig hebben we de foto's ook nog 😎

Meer reviews

Zij gingen u voor!

19-05-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

21-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

21-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

07-04-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

24-03-2024

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)

15-10-2023

50 Tinten Grijs met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen