Teambuilding Zutphen

Teambuilding in Zutphen


Je leert elkaar op een geheel andere manier kennen. Door de vele mogelijkheden zit er altijd iets voor jullie groep tussen? Willen jullie de moord oplossen of willen jullie als vrouwen eindelijk de mannen eens een lesje leren tijden Mannen tegen de Vrouwen.

 

Zutphen, hanzestad aan de IJssel

Gezellig, warm, authentiek en dus zeer geschikt voor jullie teambuildingsactiviteit. Trekkend door Zutphen proberen jouw collega’s te slim af te zijn. Mooier kan haast niet. Aan de oever van de IJssel is het met mooi weer heerlijk toeven. Ook de binnenstad met haar mooie pleinen en markten is het bezoeken waard. De jaarlijkse Nationale Bokbierdag maakt dat Zutphen een bekende bestemming is voor bierliefhebbers. Na jullie teambuilding kunnen jullie dus altijd nog even de stad in voor een lekker biertje op één van de vele terrassen die Zutphen rijk is.

Zutphen als host voor jullie teambuilding

Ook in Zutphen heeft TB Events een breed scala aan mogelijkheden. Van een spel in de stad, waarbij je het gehele centrum krijgt te zien of een spel lekker warm binnen bij één van de horecagelegenheden.
Mogelijke spellen die jullie kunnen spelen in Zutphen zijn:

  • Peking Express
  • Maffia dinermoordspel
  • Popquiz
  • CSI Moordtocht

 

Gaan we jullie zien in Zutphen?


Enthousiast geworden door Zutphen en door onze mogelijkheden? Of heb je geen idee welke teambuildingsactiviteit voor jullie geschikt is. Informeer dan bij ons. Onze verkoopafdeling kan u helpen met wat voor jullie passend is! Daarnaast kunt u gemakkelijk een vrijblijvend voorstel aanvragen.

 

offerte aanvragen    Bekijk ons volledige aanbod

Delen