Teambuilding Eindhoven

Waarom Teambuilding

De administratie weet alles van cijfers. Maar kunnen zij ook moord oplossen of meezingen met echter Nederlandtalige krakers?!

Tijdens een teambuilding via TB Events komt u er snel genoeg achter. Na een dergelijk teambuildingsuitje kent u uw collega’s gegarandeerd op een hele andere manier. Altijd formeel goedemorgen zeggen bij binnenkomst. Maar nu zie je diezelfde collega het complete spel saboteren, maar gelukkig hebben jullie dit snel in de gaten.

Jullie teambuilding in Eindhoven, bruisend Brabant  

Teambuilding in Brabant. Ook als niet Brabander zal Eindhoven gezellig en warm aanvoelen. Wandelend door de stad waar je niet om het imposante Philips stadion heen kan. De compacte binnenstad met al haar horeca en bezienswaardigheden is zeker de moeite van het bezoeken waard! Teambuilding is in Eindhoven zoveel leuker. Na jullie teambuilding met een activiteit van TB Events kunnen jullie dit samenzijn uiteraard nog even voorzetten op het Stratumseind met al haar horeca.

Eindhoven is de ideale stad voor jullie teambuilding

TB Events heeft een enorm scala aan activiteiten die geschikt zijn voor Eindhoven. Willen jullie de stad in? Zien wat Eindhoven te bieden heeft? Dat kan tijdens één van onze vele stadsspellen. Tijdens deze spellen zullen alle hoogtepunten in het centrum van de stad aan bod komen. Veelal zijn deze plekken ook verwerkt in onze spellen:

  • De Pelgrimscode
  • City Hunters
  • Gek op Holland
  • Secret Escape game

 

Gaan jullie de strijd aan Eindhoven?

Hebben jullie besloten dat Eindhoven jullie favoriete stad is? Hebben jullie speciale wensen? Of denken jullie dat jullie uitje er niet tussen staat? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Er is namelijk van alles mogelijk bij TB Events. Willen jullie iets speciaals verwerkt hebben in jullie quiz? Of moet de directeur even in het zonnetje gezet worden? Vraag ons naar de mogelijkheden.

offerte aanvragen    Bekijk ons volledige aanbod

Delen