Teambuilding Deventer

Teambuilding Deventer                             

Waarom teambuilding?

Tijdens een teambuildingsactiviteit leer je elkaar op een andere manier kennen. De collega’s van de andere afdeling die je maar weinig ziet blijken enorm goed met elkaar te kunnen samenwerken. Daar kunnen jullie nog wat van leren. Tijdens vrijwel al onze activiteiten leer je met elkaar samen te werken.

 

Deventer

Omringd door de IJssel is Deventer een stad met een enorme historie, dat ademt de binnenstad ook uit. Begin vanuit één van de vele locaties op de Brink met jullie activiteit. Vanuit hier begint jullie teambuilding in deze prachtige stad. Na de activiteit met jullie team is er ruimte voor een versnapering in de vorm van een lunch of diner.

Ontdek Deventer tijdens jullie teambuilding

Zowel onze quizzen als stadsspellen zijn geschikt voor teambuilding. Deventer is jullie ideale host voor jullie teambuilding. Deze stad zal aanvoelen als een warm bad. Deventer met haar binnenstad in combinatie met één van onze teambuildingsactiviteiten zal jullie  positief doen verassen.

Activiteiten die momenteel erg veel geboekt worden in Deventer:

  • Peking Express
  • Gek op Holland
  • Maffia dinermoordspel
  • Wie ontdekt de Verrader?

Kom Deventer ontdekken!

Trekt Deventer jullie enorm aan als stad voor jullie teambuilding? Heb je alleen geen idee welke activiteit jullie moeten reserveren? Neem contact met ons op voor deskundig advies. Viert jullie bedrijf of een collega een jubileum? Wij denken graag met jullie mee om jullie teambuildingsevent een feestelijk tintje mee te geven.
Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze verkoop afdeling.

offerte aanvragen    Bekijk ons volledige aanbod
 

 

 

Delen