Bedrijfsuitjes Zutphen

Het jaarlijkse uitje met collega’s

Hebben jullie het hele jaar hard gewerkt? Dan is het tijd voor een oergezellig bedrijfsuitje waarbij jullie en hoop lol en plezier gaan hebben. Zutphen is natuurlijk de perfecte stad voor het perfecte bedrijfsuitje! Kiezen jullie voor een spannende stadstocht of toch liever iets sportiefs? In Zutphen is veel mogelijk!

 

Welkom in Zutphen!

Volop cultuur, historische pandjes en smalle winkelsteegjes, in Zutphen vind je alles voor een gezellige dag uit.

Hier kun je prima een spannende citygame plannen maar ook een Maffia diner Moordspel in een van de vele restaurantjes op de markt is een idee!

 

Het jaarlijkse bedrijfsuitje in Zutphen

Wellicht weten jullie al heel goed wat jullie willen doen en kunnen jullie direct een offerte aanvragen. Mocht de keuze nog niet duidelijk zijn en willen jullie je nog oriënteren, onze website vermeldt een ruim aanbod bedrijfsuitjes. Het is ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen waarin onze specialisten met u meedenken en u voorzien van een persoonlijk advies.

 

Moeite om het ideale uitje te kiezen?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om een keuze te maken uit ons ruime aanbod. Graag geven onze specialisten een persoonlijk advies en verzorgen zij, geheel vrijblijvend, een offerte op maat.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

 

 

Delen