Bedrijfsuitjes Zaandam

Het perfecte bedrijfsuitje met je collega

Jullie hebben een doel, even ontspannen en heel veel plezier met elkaar. Bij TB Events zitten jullie helemaal goed. Wij zorgen hiervoor en zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Waar hebben jullie zin in? Iets sportiefs, iets met actie? Of even lekker aan tafel schuiven en genieten van een diner en ondertussen een van onze dinerspellen spelen. Kortom we hebben een groot assortiment, er zit voor elk bedrijf wel wat bij. Wij vertellen jullie graag meer.

Beleef Zaandam

Zaandam staat bekend om de Zaanse Schans, rivier de Zaan en de jaarlijkse Dam tot Dam hardloopwedstrijd. Kortom een prachtig decor om een van de uitjes te spelen. Het is een prachtige stad om te fietsen, winkelen en lekker te eten in een van de restaurants. Leiden is zeker een bezoek waard, en het is natuurlijk helemaal leuk om hier je uitje met je collega’s te beleven.

Een bedrijfsuitje in Zaandam

Het wordt Zaandam. Hier kan je perfect een van onze uitjes spelen. Een van onze City games is hier zeker geschikt om te spelen. Gaan jullie voor ‘City game The Target’ een van onze populaire spannende uitjes. Of gezellig met je collega’s een quiz spelen. Willen jullie lekker een lunch en/of diner erbij? Dit kan allemaal. Wij vullen het allemaal naar wens voor jullie in. Zijn jullie er al uit welk uitje het gaat worden? Vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan. TB Events staat voor u klaar en helpt u graag organiseren voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Informatie over onze bedrijfsuitjes?

Hulpnodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij adviseren en helpen jullie graag met het invullen van het programma. Mocht de keuze al gemaakt zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

 

Delen