Bedrijfsuitjes Weert

Een onvergetelijk uitje met je collega's

Het is er weer tijd voor! Na een periode van hard werken staat het bedrijfsuitje weer voor de deur. Een manier om je collega's op een andere manier te leren kennen. Weert is dan de ideale stad om het uitje te plannen! Past een sportieve citygame meer bij jullie? Of willen jullie lekker relaxen tijdens een spannend moorddiner? Hoe dan ook voor ieder bedrijf hebben wij een gepast uitje.

Beleef Weert: bourgondisch genieten 

Weert licht natuurlijk helemaal in het zuiden van Limburg/Nederland. Een topbedrijfsuitje in Weert begint dan ook bij een van de leuke restaurantjes of cafetjes waar jullie kunnen genieten van een lekker drankje. Naast gezelligheid kent Weert ook veel historie en cultuur, zo is er voor iedere doelgroep ook wel iets te doen. Om een indruk te krijgen staan op onze website ook foto's van andere uitjes in Weert. 

Een bedrijfsuitje in Weert

Zoals al genoemd is er in Weert van alles mogelijk qua uitje, maar wat doen jullie het liefst als bedrijf? Om dit zeker te weten is het goed om bij je collega's te inventariseren wat de wensen zijn om zo ook een fantastisch bedrijfsuitje op maat te plannen. TB Events heeft hele leuke stadsspellen zoals "Escape the City" of een leuke "City GPS tocht", maar wat dacht je van een rustige maar spannend "VR Moorddiner spel"? In Weert is alles mogelijk, ook een leuke "PubQuiz" of "Jongens tegen de Meisjes". Bezoek onze site voor een uitgebreid overzicht bedrijfsuitje. Komen jullie er niet uit?

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes?

Een uitje uitzoeken is natuurlijk niet makkelijk, aangezien er een ruim aanbod is. Zou je graag advies willen hebbben over wat het beste bij jullie past? Laat dan een van onze medewerkers contact met je opnemen zodat zij kunnen helpen bij een goede invulling van het programma. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen