Bedrijfsuitjes Venlo

Het perfecte uitje met collega’s

Jullie werken het hele jaar hard om jullie klanten te kunnen bedienen. Maar naast hard werken is het ook tijd voor ontspanning en plezier. Jullie hebben weer een bedrijfsuitje met het team of hele bedrijf. Eens een keer iets anders is leuk, maar wat? TB Events is de bedrijfsuitjesspecialist van Venlo en omstreken en heeft al jaren ervaring met het organiseren hiervan.

Beleef Venlo: wees welkom in Venlo

De stad waar het uitje zich moet plaatsvinden daar zijn jullie al uit, en dat is Venlo. Venlo is de ideale stad voor een onvergetelijk bedrijfsuitje en ligt ook nog eens dichtbij de Duitse grens waardoor het goed te combineren is met een uitstapje. Als je van cultuur houdt ben je hier aan het juiste adres, maar ook voor een hoop gezelligheid of shoppen kun je goed in Venlo terecht. Zijn jullie er al uit wat voor een soort bedrijfsuitjes het moet worden?

Een bedrijfsuitje in Venlo

Het uitje begint vaak met een planning, en zo ook in Venlo. Mochten jullie al weten wat jullie willen gaan doen dan kun je direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Als jullie je nog aan het oriëntere zijn dan is het goed om te polsen bij je collega's waar hun voorkeur naar uit gaat en wat ze het liefst doen. Vervolgens kun je tussen ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes kijken of contact opnemen met een van onze specialisten om een uitje op maat samen te stellen. In Venlo is er heel veel afwisseling en ook veel mogelijk, om die reden hebben wij heel veel uitjes ontwikkeld en is het ook mogelijk om een offerte op maat aan te vragen, dit is zeker handig als het om een grote groep gaat. Kiezen jullie liever voor ontspanning tijdens een spannend (VR) Dinermoordspel of lunch, of meer een uitdagende game? Dan is een GPS Citygame, Wie is de Verrader, De Baas is ontvoerd of Mannen tegen de Vrouwen meer iets voor jullie. Nieuw in ons aanbod is ook La Casa de Dinero, gebaseerd op de bekende serie.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes?

Er is natuurlijk heel veel keus, dit maakt het soms ook onoverzichtelijk. Mochten jullie er niet uitkomen en toch liever advies willen hebben, neem dan contact op met een van onze medewerkers zodat zij kunnen helpen bij het samenstellen van een leuk programma in Venlo voor jou en je collega's. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen