Bedrijfsuitjes Sittard

Een onvergetelijk uitje met je collega's

Na hard werken is het ook tijd voor ontspanning samen met je collega's! Er komt weer een bedrijfsuitje aan, maar wat gaan jullie doen? Sittard is een leuke stad voor een onvergetelijk bedrijfsuitje, denk aan een pubquiz of een city gps game. Sportief, spannend, uitdagend, alles is mogelijk in Sittard!

Beleef Sittard: Bourgondische stad

Sittard, een bourgondische stad vol restaurantjes en kroegen. Het hele jaar door vol leuke evenementen en tripjes. Een cultuurliefhebber komt wel aan zijn trekken met het mooie historische erfgoed en volle cultuuragenda. Als jullie nog aan het oriënteren zijn wat te doen dan is het goed om bij je collega's te informeren wat zij graag doen, zodat je ook in ons uitgebreide uitjesoverzicht ook beter weet wat je zoekt en wat bij jullie past. 

Een bedrijfsuitje in Sittard

In Sittard is er heel veel mogelijk: van het leuke "Gek op Holland", "Mannen tegen de Vrouwen" tot het hilarische "Wie is de Verrader" gebaseerd op het bekende TV programma. Bekijk ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes voor een volledig overzicht uitjes in Sittard. Wat past bij jullie bedrijf? Zijn jullie meer op zoek naar ontspanning en doen graag een spannend moorddiner of leuke "pubquiz" of doen jullie meer iets actiefs zoals een "GPS Citygame" of "De Baas is ontvoerd". Komen jullie er niet uit? Dan kan een van onze specialisten je helpen met het vinden en organiseren van een top bedrijfsuitjes voor jou en je collega's.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes?

Het is niet makkelijk een bedrijfsuitje te organiseren! Onze medewerkers kunnen u een goed invulling geven van het programma en samen met u een offerte op maat maken. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. 

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen