Bedrijfsuitjes Rotterdam

Optimaal genieten samen met je collega's

Na hard werken is het tijd voor plezier samen met je collega's! En hoe doe je dit anders dan een onvergetelijk bedrijfsuitje te ervaren? TB Events verzorgt al jaren uitjes op maat en kunnen je helpen voor een leuk uitje in Rotterdam. Tijdens een uitje leer je elkaar ook beter kennen op een andere manier en dit is altijd goed voor de werksfeer.

Rotterdam: de havenstad van Nederland

Wist je dat Gelderland onze grootste provincie is? Er is van alles te beleven in hippe steden als Arnhem en Nijmegen. Theaters, restaurants, sfeervolle straatjes en natuurlijk de Rijn op de achtergrond. Of kies je meer voor een landelijke uitvalsbasis? Dan is de Veluwe met al zijn bossen en heide een fantastische locatie. Voor wie van actie houdt: wandelen, fietsen en GPS tochten zijn er heel goed mogelijk.

Plan jullie bedrijfsuitje ook in Rotterdam

Er is zoveel mogelijk qua uitjes, maar waar begin je? Begin bij het oriënteren van wat je collega's graag zouden doen en wat hun wensen zijn. Vervolgens kun je in ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes in Rotterdam kijken naar een geschikt uitje. Past bij jullie bedrijf beter een "City GPS Game" of een spannend moorddiner in een leuk cafe? Of denk ook eens aan "Levend Monopoly" of een van onze Quiz games. Hoe dan ook, voor ieder bedrijf hebben wij een mooi aanbod en kunnen ook helpen bij het zoeken naar een passend uitje.

Kom je er zelf niet uit?

Zou je graag advies willen omdat je er niet uitkomt? Ons team van specialisten staat voor je klaar om een mooi programma samen te stellen met of zonder lunch/diner. Voor meer informatie neem je contact met ons op. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen