Bedrijfsuitjes Roosendaal

Het perfecte uitje met collega’s

Zijn jullie sportief of doen jullie toch liever iets meer relaxt? Het is weer tijd voor het bedrijfsuitje en ditmaal in Roosendaal! Dit mag ook wel weer na een periode lang hard werken. Het perfecte bedrijfsuitje samen met je collega's, dat is waar jullie aan toe zijn. In Roosendaal is van alles mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Beleef 't in Roosendaal

Roosendaal kennen de meeste mensen wel van o.a. het designer outlet. Maar in Roosendaal is nog veel meer te beleven, cultuurliefhebbers en mensen die van historie houden zijn er dan ook aan het juiste adres. Het ligt dicht bij de zee, dus de mogelijkheid om even uit te waaien is er ook. De ideale stad om je collega's beter en op een andere manier te leren kennen. Plan een Escape in the City spel, overleef een Escaperoom of doe een leuke pubquiz in een van de leuke tentjes van Roosendaal.

Een bedrijfsuitje in Roosendaal

Alle uitjes beginnen met een planning, zo ook in Roosendaal. Echter is het wel altijd goed om binnen je team te polsen wat de meeste mensen leuk vinden en wat ze graag het liefst doen. Wij hebben zelf tal van uitjes ontwikkeld juist omdat er zoveel mogelijk en afwisseling is. Maar mochten jullie er al uit zijn, dan is het ook mogelijk is een offerte op maat aan te vragen. Kiezen jullie bijvoorbeeld voor "Mannen tegen de Vrouwn" of een spannende "De Baas is ontvoerd". Liever een hilarisch uitje? Probeer dan eens "The Hangover" gebaseerd op de leuke films.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes?

Ons aanbod is natuurlijk groot. Komen je er toch nog niet helemaal uit en wil je advies hebben? Neem dan contact op met een van onze specialisten en zij helpen je bij een goede invulling van het programma. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen