Bedrijfsuitjes Leiden

Het perfecte bedrijfsuitje met je collega’s

Tijd voor een dag en/of avond weg met je collega’s? Dan zit je bij ons helemaal goed. Leiden is een van de locaties waar je aan jullie teambuilding kan werken. Gaan jullie voor een spannende activiteit, of juist voor iets spannends? Onze bedrijfsuitjes zijn er in alle soorten en maten, er zit dus zeker een geschikt bedrijfsuitje voor jullie bij. Het team TB Events staat voor jullie klaar voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. We laten jullie graag onze mogelijkheden zien.

 

Beleef Leiden

Leiden, de stad van ontdekking. Leiden is de universiteitsstad, dus volop gezelligheid. Leiden bezit een historische binnenstad met grachten, bijzondere gebouwen en genoeg musea. Het is een gezellige, levende stad dus zeker een locatie voor jullie om het bedrijfsuitje te plannen!. Er is zoveel mogelijk, hierdoor hebben we een breed assortiment. Gaan jullie ‘Wie ontdekt de Verrader’ dit is een van onze spannende populaire spellen. Zin in een gezellig quiz? Ga dan voor ‘Gek op Holland’. Lijkt dit niks voor jullie? Geen probleem we hebben nog veel meer spellen dus neem zeker een kijkje.

 

Een bedrijfsuitje in Leiden

Bij TB events kunnen jullie dag en/of avond helemaal naar wens invullen. Zin in een activiteit met een lunch en/of diner? Geen probleem dit kan allemaal. Zijn jullie er al uit welk spel het gaat worden? Vraag dan alvast een offerte aan. Wordt het een van onze City games, quizzen of een dinerspel waar u heerlijk plaats kan nemen in een van de gezellige restaurants in Leiden. Het kan echt allemaal! Wilt u graag wat informatie ontvangen of heeft u vragen? Dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Wij zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje.

Informatie over onze bedrijfsuitjes?

Hulpnodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij adviseren en helpen jullie graag met het invullen van het programma. Mocht de keuze al gemaakt zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

 

Delen