Bedrijfsuitjes Hilversum

Het perfecte bedrijfsuitje met collega’s

In Hilversum hebben we veel mogelijkheden voor bedrijfsuitjes. Een levendige locatie waar je met veel plezier en beleving het uitje kan hebben. Waar zijn jullie naar opzoek? Iets spannends, actiefs, spannend ,ontspannend of iets met veel lol. TB events heeft een groot assortiment dus dit is bij ons zeker mogelijk. We laten jullie graag onze mogelijk heden zien en helpen jullie graag met jullie bedrijfsuitje, en hopen ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke dag wordt waar jullie met elkaar later op terug kijken.

Ervaar Hilversum

Hilversum is een stad waar je echt niet uitgekeken bent. Er is hier zoveel beleving. Prachtige bossen van natuur monumenten. Hilversum staat bekent als de mediastad. Het is een levendige stad in het groen. Zeker een bezoek waard. Dit is een mooie locatie om een van onze City games of gps tochten te spelen, om de stad veder te ontdekken. Of hebben jullie zin in een spannend uitje? Ga dan voor ‘Hunted’ , hierbij moet je zorgen dat je uit handen blijft van de opsporingsdienst. Natuurlijk hebben we nog veel meer mogelijkheden, dus neem zeker een kijkje.

 

Een bedrijfsuitje in Hilversum

Oké, de keuze is gemaakt het wordt Hilversum. We gaan veder met de planning. Het uitje zelf hebben jullie daar al een idee voor? Als jullie dit weten vraag dan alvast een offerte aan. Willen jullie nog graag wat lunchen of een lekker diner?. Alles is mogelijk en jullie kunnen jullie bedrijfsuitje naar wens invullen. Gaan jullie voor city game the target? Super spannend spel waar veel samenwerking voor nodig is. Of gaan jullie voor een van onze populaire uitjes, bijvoorbeeld voor de Da Vinci Code. Waarbij jullie het grootste geheim onthullen uit de geschiedenis.

 

Informatie over onze bedrijfsuitjes?

Hulp nodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij adviseren en helpen jullie graag met het invullen van het programma. Mocht de keuze al gemaakt zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

 

Delen