Bedrijfsuitjes Heerenveen

Samen op stap met je collega’s
Jullie hebben dit jaar goed gewerkt, dus het is tijd voor een bedrijfsuitje. Tijd voor een leuk spel met je Collega’s in Heerenveen. In Heerenveen hebben we een groot aanbod met verschillende spellen. Doen jullie liever iets sportiefs, ontspannend of iets spannend?. TB Events verzorgt graag voor jou en je collega’s een onvergetelijk uitje. 

Beleef Heerenveen                                                                            
Heerenveen is het oudste veenkanaal dorp van Nederland. Herenveen is een leuke en gezellige  locatie voor onze spellen. Ga bijvoorbeeld voor het spel citygame, om de stad te ontdekken of ga je liever voor een moordiner bij een van de restaurants in het leuke centrum van Herenveen.                                                                               

Een bedrijfsuitje in Heerenveen                                                                                                                     
Jullie zijn eruit, jullie willen graag wat in Herenveen doen. Overleg samen met je collega’s welk spel jullie willen gaan doen. Hebben jullie nog geen idee welk spel? Neem dan een kijkje in ons uitgebreide aanbod bedrijfsuitjes. Weten jullie al zeker wat jullie gaan doen? Vraag dan alvast een offerte aan. Tb staat klaar om een offerte voor jullie te maken en een onvergetelijk bedrijfsuitje.                                                                                                     

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes
Ons aanbod is natuurlijk groot. Komen je er toch nog niet helemaal uit en wil je advies hebben? Neem dan contact op met een van onze specialisten en zij helpen je bij een goede invulling van het programma. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen