Bedrijfsuitjes Emmen

Bedrijfsuitje met je collega’s
Het is weer zover, tijd voor een bedrijfsuitje. Emmen is de geschikte plaats om een van onze uitjes uit te voeren. We hebben een ruim assortiment aan bedrijfsuitjes, zo zit er voor elk bedrijf wel een geschikt uitje bij of dit nu actief of passief is.

Beleef Emmen
Emmen heeft een sfeervol centrum, een prachtig plein, een stadspark, winkels, restaurants. Zeker geschikt voor een gezellig bedrijfsuitje! Je kan gezellig dineren en de stad ontdekken met bijvoorbeeld het spel Escape in the city. Kortom zin in een onvergetelijk bedrijfsuitje? Dit kan zeker in de stad Emmen.

Een bedrijfsuitje in Emmen
We hebben een ruim aanbod aan uitjes. Hebben jullie zin in iets actiefs? Ga dan voor The Highlandgames. Of ga lekker dineren en speel het spel Moordiner. De spellen Escape in the City en The Hunt zijn zeker geschikt voor de stad Emmen.

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes?                                                              
Naast bovenstaande uitjes hebben wij natuurlijk nog veel meer activiteiten in ons aanbod. Wil je graag geadviseerd worden hierover of heb je een andere vraag?. Neem dan contact op met een van ervaren medewerkers voor een persoonlijk advies over jullie bedrijfsuitje. Wij helpen jullie graag. Tevens kunnen wij u ook voorzien van een geheel vrijblijvende offerte.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen