Bedrijfsuitjes Ede

Het perfecte bedrijfsuitje met je collega’s 

Hebben jullie als team of bedrijf had gewerkt en hebben jullie een leuke middag verdient? Dan is het tijd om een bedrijfsuitje te gaan houden in Ede. Dat kan een spannend, sportief of juist een ontspannen bedrijfsuitje zijn. In Ede is namelijk van alles mogelijk en dat maakt Ede een perfecte locatie om een van de activiteiten die u bij ons kan boeken te organiseren.  

 

Beleef Ede

Ede is een stad in de Provincie Gelderland en is centraal gelegen waardoor het handig te bereizen is. Er staan verschillende monumenten ter nagedachtenis van de Tweede Wereldoorlog. Ook heeft Ede verschillende mooie parken in het centrum en leuke straatjes. Er zijn een aantal leuke restaurantjes waar je uitstekend een dinerspel zou kunnen spelen.  

 

Bedrijfsuitje in Ede

Bij een bedrijfsuitje in Ede is dus van alles mogelijk. Heeft u al een keuze gemaakt over welke activiteit het gaat worden? Een van onze quizzen, een citygame of een dinerspel? Als u de keuze al heeft gemaakt kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Als u nog geen keuze heeft kunnen maken is het altijd mogelijk om contact op te nemen. Het personeel kan u dan persoonlijk advies geven over welk uitje het beste voor jullie is. Dan zorgen we er samen voor dat het een onvergetelijke dag gaat worden.  

Informatie over onze bedrijfsuitjes?

Hulpnodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij adviseren en helpen jullie graag met het invullen van het programma. We kunnen ook spellen op maat maken een bedrijfslogo vermelden noem maar op. Mocht de keuze al gemaakt zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. 

 

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen