Bedrijfsuitjes Deventer

Een gezellig dag samen met je collega’s

Een bedrijfsuitje zou ieder jaar een dag moeten zijn waar iedereen enorm naar uitkijkt.! Deventer is een uitermate geschikte stad om dit bedrijfsuitje in te organiseren. Willen jullie deze dag actief doorbrengen of juist heerlijk ontspannen en bijpraten met collega’s die je niet zo vaak spreekt? Wij kunnen het passende uitje voor jullie organiseren waarover nog lang nagepraat zal worden.

 

Ontdek Deventer: één van de oudste steden van Nederland

Nog nooit in Deventer geweest? Deventer is gelegen aan de rivier de IJssel. Een stadswandeling door deze stad met al zijn monumentale panden is zeker de moeite waard. Gezellige cafétjes en terrassen op het grote marktplein De Brink. Deventer biedt tal van mogelijkheden.

 

Het jaarlijkse bedrijfsuitje in Deventer

Dit jaar hebben jullie Deventer gekozen voor jullie bedrijfsuitje. Weten jullie wat collega’s leuk vinden en graag zouden willen doen? Onze medewerkers helpen jullie graag met het uitstippelen van een memorabele dag. Wij hebben een uitgebreid aanbod bedrijfsuitjes om uit te kiezen.

 

Informatie over onze bedrijfsuitjes?

Hulp nodig bij het organiseren van een bedrijfsuitje? Wij adviseren en helpen jullie graag met het invullen van het programma. Mocht de keuze al gemaakt zijn vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

 

 

Delen