Bedrijfsuitjes Assen

Het perfecte uitje met collega’s
Het is tijd voor een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Zo kun je je collega’s beter leren kennen en heel veel plezier hebben. Dit keer voor een bedrijfsuitje in Assen, hier hebben we heel veel mogelijkheden. Voor ieder bedrijf hebben wij wel een passend uitje. Iets sportiefs, spannend of juist lekker ontspannend het kan allemaal bij TB Events.                          

Beleef Assen
Assen zit vol monumenten en bezienswaardigheden. Het is een stad met een groen karakter, rust en ruimte.  In het hartje van de stad zijn heerlijke wandelparken. Een perfecte locatie voor een City escape. Of neem je liever een plaats bij een van de sfeervolle horecagelegenheden in Assen om bijvoorbeeld een wie ontdekt de verrader aan tafel te spelen?            

Een bedrijfsuitje in Assen
Hebben jullie als collega’s al overlegd welk spel jullie willen gaan doen? City escape, moorddiner of een van onze Quizzen. Vraag dan een offerte aan. Hebben jullie nog geen idee? Kijk dan op onze site voor ons aanbod van spellen. Wij maken de offerte en zorgen voor een onvergetelijke bedrijfsuitje.                                                          

Meer informatie over onze bedrijfsuitjes
Ons aanbod is natuurlijk groot. Komen je er toch nog niet helemaal uit en wil je advies hebben? Neem dan contact op met een van onze specialisten en zij helpen je bij een goede invulling van het programma. Op deze manier kunnen we je persoonlijk advies geven over jullie bedrijfsuitje. Heb je de keuze al gemaakt en wil je meer weten over de kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen