Secret Escape Game in Ankara

Jullie worden gevangen gehouden en de tijd tikt! In het geheim bereiden jullie een uitbraak voor…. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven? Een superspannend ontsnappingsuitje!

De Secret Escape Game is een thrill seeking City Game waarbij je als team moet proberen te ontsnappen aan je bewakers. Om te ontsnappen heb je codes, sleutels en materialen zoals hamers en touw nodig. Om dit te verkrijgen bezoek je verschillende locaties in de stad. Door het oplossen van spannende puzzels en het vinden van geheime aanwijzingen kom je er langzaam achter hoe je kunt ontsnappen! Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad!

Wat staat je te wachten tijdens de Secret Escape Game:

Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan ga je de stad in met je team om meerdere locaties te bezoeken. Lukt het jullie om als eerste alle codes te kraken en aanwijzingen te vinden om te ontsnappen?

Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt. Onder genot van een laatste drankje volgt de prijsuitreiking.

Meer lezen

Secret Escape Game


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

10
Peter Haagmans

Leuke uitdagende escape, leuk om met een groep te doen en op deze manier ben je op een leuke manier bezig met groepsbinding.

Sittard
Secret Escape Game
21 december 2023
9
Team 5

Een hele leuke en avontuurlijke groepsactiviteit! Bedankt 👍🏼 Groet, Afdeling PCM - Gemeente Haarlem

Haarlem
Secret Escape Game
28 september 2023
8,5
Dilara

Wij hebben de secret escape game gespeeld met ons team. De puzzels waren niet makkelijk maar we hebben een leuke middag gehad. Bedankt!

Nijvel
Secret Escape Game
24 juli 2023
9
Bosman

Leuke puzzels voor teams van 5 a 6 personen Afstand tussen puzzels was goed beloopbaar

Meer reviews

Zij gingen u voor!

28-04-2023

Secret Escape Game  (Eigen locatie)

16-04-2023

Secret Escape Game  (Eigen locatie)

09-10-2022

Secret Escape Game Brugge

19-06-2022

Secret Escape Game  (Eigen locatie)

18-06-2022

Secret Escape Game  (Eigen locatie)

14-06-2022

Secret Escape Game  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen